Xavi Sellés, autor del cartell anunciador de les Festes Patronals i de Moros i Cristians 2019

14 maig, 2019

El pati porticat del Centre Cultural Gómez Tortosa ha acollit la presentació del cartell anunciador de les Festes Patronals i de Moros i Cristians en honor a Santa María Magdalena 2.019, l’autor de la qual és el noveldense Xavi Sellés.

En l’acte de presentació, en el qual van participar les reines de les festes i representants dels diferents barris de la ciutat, la regidora de Festes, Hortensia Pérez, mostrava la seua satisfacció pel treball realitzat per Xavi Sellés ” persona que viu la festa en tots els seus aspectes”, i agraïa “el entusiasme i obstinació amb el qual l’autor ha treballat per a aconseguir un gran cartell”.

El cartell és una combinació fotogràfica que arreplega els aspectes fonamentals de les festes, amb la imatge de la la Santa com a protagonista acompanyada per motius relacionats amb els de Moros i Cristians i els focs artificials, ” conjuminant sota la imatge de la Santa ambdues celebracions”. Sellés assenyalava que “ha sigut un treball ardu, cercant la combinació de colors idònia per a aconseguir un resultat que agrade a tots”.

Per la seua banda Armando Esteve, alcalde de Novelda, afirmava que “es un cartell digne de l’any en el qual estem, amb moltes celebracions especials, com el 50 aniversari de la Festa de Moros i Cristians” i donava les gràcies a Xavi Sellés per ser  “una persona que es bolca amb el poble, amb gran cor i talent”.

Category: FESTES