Turisme ofereix el curs Cuina a Baixa Temperatura

22 febrer, 2019

La regidoria de Turisme, en col·laboració amb Centres de Turisme d´Interior (CDT) i la Gastroteca Soca Vella, organitza el curs de Formació Professional per a l’Ocupació Cuina a Baixa Temperatura, dirigit a treballadors/es en actiu o fixos discontinus del sector turístic.

Francisco Sepulcre, regidor de Turisme, assenyalava que l’objectiu del curs és “conéixer les noves tècniques de treball de cuina al buit, actualitzar coneixements dels sistemes de regeneració i de cocció perllongada a baixa temperatura” i qualificava el curs com “una important oportunitat de formació que la regidoria ofereix gràcies a la col·laboració amb el CDT i la Gastroteca Soca Vella“.

El curs, que es desenvoluparà amb una durada de 16 hores el 26 i 27 de març de 16:30h a 20:30h i 2 i 3 d’abril de 16:30 a 20:30, és gratuït i es realitzarà en la Gastroteca La Soca Vella. La inscripció es pot formalitzar a través de la Secretaria Virtual de l’APP mòbil Centres de Turisme o en la web www.cdt.gva.es. Per a més informació en la pàgina web del CDT o en el telèfon 96 593 85 50.

Category: TURISME