Turisme ofereix el curs CANVA i Disseny Gràfic

13 març, 2019

La regidoria de Turisme, amb Centres de Turisme d’Interior (CDT), ofereix un curs gratuït de CANVA i Disseny Gràfic dirigit a treballadors en actiu o fixos discontinus del sector turístic que vulguen adquirir coneixements de disseny gràfic i dominar l’aplicació CANVA.

El curs, que es desenvoluparà el 10 d’abril de 16:30h a 20:30h en l’aula d’informàtica del Casal de la Joventut, té com a objectiu aprendre a manejar l’aplicació CANVA, una eina de disseny gràfic de fàcil maneig que permetrà als interessats crear dissenys en xarxes socials, cartelleria o desenvolupar el màrqueting de les seues empreses.

Francisco Sepulcre, regidor de Turisme, assenyalava que “este curs ajuda a manejar una eina molt útil per al sector turístic i hostaler, que permet als usuaris modernitzar les formes d’anunciar-se i millorar la imatge dels seus negocis“.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la Secretaria Virtual de l’APP mòbil Centres de Turisme i en www.cdt.gva.es. Per a ampliar informació sobre el curs els interessats poden posar-se en contacte amb el CDT d’Alacant en el telèfon 96 593 8550.

Category: TURISME