S’amplia la zona per als vianants de la Nit Oberta

5 octubre, 2018

Amb motiu de la celebració de la Nit Oberta, dissabte que ve 6 d’octubre, la Regidoria de Tràfic i Seguretat Ciutadana realitzarà un tall de carrers perimetral que fitarà la zona de l’esdeveniment. El tall de carrers comprendrà una zona per als vianants, major que en edicions anteriors, que abastarà des de la Glorieta a la Plaça d’Espanya, incloent carrer Emilio Castelar cap a Avinguda Constitució, el límit de la qual serà els carrers Santa Rosalía, Guitarrista Tárrega i Alcalde Manuel Alberola.

Des de les 12:00h del dissabte Policia Local avisarà de la retirada dels vehicles de la zona habilitada, i quedarà tancada al tràfic des de les 17:00h. A més s’habilitaran 4 zones d’aparcament en solars que tindran accés a través de les calles Corts Valencianes, Ausias March i MªCristina, i que absorbiran la demanda d’estacionament de l’esdeveniment.

Des de la regidoria de Desenvolupament, Francisco Sepulcre, assegurava que “aquest cort de vies té com a finalitat vetlar per la seguretat dels participants” i demanava disculpes “per les molèsties que puga suposar als ciutadans aquest tall vial extraordinari”. Juan Carlos Escolano, comissari de la Policia Local de Novelda, sol·licitava “la col·laboració ciutadana per a poder gaudir d’aquesta jornada amb la major seguretat” i recordava que “se realitzarà un operatiu policial durant tota la nit, amb dispositiu sanitari disponible per a tota aquella persona que ho requerisca”.

Category: SEGURETAT CIUTADANA