Novelda s’unix a la campanya “Stop al Foc”

3 agost, 2017

Concejal Stop

L’Ajuntament de Novelda, a través de la Regidoria del Servici de Qualitat Mediambiental, s’ha adherit a la campanya de prevenció d’incendis que, amb el lema “Stop al Foc, la teua actitud pot marcar la diferència”, desenrotlla la Generalitat Valenciana des del passat mes de maig.

El regidor de l’àrea, Francisco Javier Cantos, ha anunciat l’adhesió de l’Ajuntament a la campanya de sensibilització de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Comunitat Valenciana ja que, segons va assenyalar, “este ha sigut un any especialment sec en la nostra zona i qualsevol actuació amb foc, per insignificant que parega, pot tindre conseqüències greus”. Cantos va incidir en la necessitat conscienciar els ciutadans “en una actitud responsable amb l’entorn” i va destacar que la zona de Novelda “té un alt risc d’incendi, ja que en els últims cinc mesos només han caigut 2 litres per metre quadrat de pluja i hem tingut un final de primavera i principi d’estiu molt secs”. El regidor de Qualitat Mediambiental va instar als noveldenses a “extremar les precaucions en actes tan habituals com la realització de barbacoes o xicotets focs” i va recordar que la crema de restolls està prohibida durant estos mesos.

La campanya “Stop al Foc, la teua actitud pot marcar la diferència” és una campanya que, a través d’espots en mitjans de comunicació, tanques publicitàries i xarxes socials, pretén sensibilitzar la població en general de la importància de tindre actituds cíviques i mostrar que els incendis forestals tenen conseqüències directes sobre les persones, béns i entorn natural.

Category: MEDI AMBIENT