Novelda, seu de la campanya “Parla d’Europa en la teua ciutat”

8 novembre, 2018

Novelda es convertirà dilluns que ve, 12 de novembre, en el primer municipi de la província d’Alacant a acollir els debats ciutadans de la campanya “Parla d’Europa en la teua ciutat”, una iniciativa amb la qual les Institucions Europees pretenen “acostar el Parlament Europeu als ciutadans”, segons va assenyalar el regidor de Cultura, Rafa Sáez.

Cafè amb Europa i Futur d’Europa són els títols dels dos debats que, organitzats amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, es desenvoluparan en el Centre Cultural Gómez-Tortosa a les 12:30h i a les 18:00h, respectivament. El regidor de Cultura va anunciar que els debats, que comptaran amb la participació de la cap de Comunicació de la Comissió Europea a Espanya, Teresa Frontán, tractaran “els assumptes relatius a la Unió Europea que els ciutadans vulguen tractar”. Els estudiants de 2º de Batxillerat, “als qui s’ha cursat ja invitació”, són els protagonistes del debat Cafè amb Europa, mentre que Futur d’Europa està obert a la ciutadania en general.

“Parla d’Europa en la teua ciutat” és una campanya que les Institucions Europees desenvoluparan en trenta localitats de menys de 30.000 habitants de tota la geografia espanyola fins a abril de 2019, un mes abans de la celebració de les eleccions al Parlament Europeu sense Regne Unit, en un moment clau per a la definició de l’Europa de les pròximes dècades.

Category: CULTURA I PATRIMONI