Novelda participarà en la II edició d’Alacant Gastronòmica

13 març, 2019

Novelda estarà present aquest cap de setmana vinent, del 22 al 24 de febrer, en la segona edició d’Alacant Gastronòmica, trobada de l’estil de vida mediterrani, que es desenvoluparà en la Institució Firal Alacantina.

Aquesta iniciativa, que sorgeix des de Diputació d’Alacant, Cambra de Comerç d’Alacant, Casa Mediterrani i IFA, aglutinarà en més de 150 expositors les diferents especialitats gastronòmiques de la província, amb denominacions d’origen, marques de qualitat i productes de la terra. A més, al llarg del cap de setmana es realitzaran tallers per a escolars, degustacions amb venda al públic, demostracions i tastos.
L’Ajuntament de Novelda es presenta en aquesta segona edició i aglutina les empreses agroalimentàries de Novelda, amb la intenció de mostrar la riquesa gastronòmica i turística del municipi.
El regidor de turisme, Francisco Sepulcre, destacava la importància que s’està donant a l’àmbit gastronòmic des de la regidoria a través de diferents campanyes, i assenyalava que durant la participació en la Fira Novelda presentarà la pròxima edició de la Ruta de Tapes “per a donar a conéixer a tot el públic un dels interessos gastronòmics de la localitat que millor mostra els pilars alimentaris de Novelda: raïm, espècies i safrà“.

Category: TURISME