Novelda participa en la constitució de la Mancomunitat de Joventut del Vinalopó

1 agost, 2018


La Regidoria de Joventut, a través del seu responsable, Jordi Miralles, ha format part del grup de cinc ajuntaments que han constituït la Mancomunitat de Serveis de Joventut del Mitjà i Alt Vinalopó.

En una reunió celebrada el passat 26 de juliol i en la qual van estar presentes representants de la Xarxa Jove de l’Institut Valencià de Joventut, els regidors de l’àrea de Joventut de les localitats de la Romana, Monòver, Novelda, el Pinós i Villena van constituir la Mancomunitat i van triar la junta directiva inicial que està presidida per Bernabé Aldeguer Cerdà, regidor de la Romana que compta amb l’edil del Pinós, Silvia Verdú Carrillo, com a vicepresidenta. A l’acte de constitució va assistir la localitat d’Elda en qualitat de convidada, ja que ha sol·licitat la seua incorporació a la iniciativa.

La Mancomunitat de Serveis de Joventut del Mitjà i Alt Vinalopó, que ha emplaçat al 27 de setembre de 2018 la seua pròxima reunió de treball, naix amb l’objectiu de potenciar i incrementar la unió de tècnics de joventut que la Coordinadora Comarcal en l’Alt i Mitjà Vinalopó de Centres d’Informació Juvenil (COMIJ) propicia des de fa més de vint anys, així com per a enfortir les accions conjuntes i poder accedir a noves línies de finançament de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). La mobilitat europea, oci educatiu, participació i associacionisme, informació, cultura, serveis específics i ocupació juvenil són alguns dels temes en els quals incidirà la recentment constituïda Mancomunitat.

Category: JOVENTUT