Normalitat en l’inici del curs escolar

11 setembre, 2018

Quasi cinc mil alumnes han començat hui el curs escolar a Novelda repartits en deu centres educatius en una jornada sense incidents i amb les instal·lacions a punt.

El col·legi públic Alfons X El Savi ha sigut l’escenari triat enguany per a la presentació de l’inici del curs on la regidora d’Educació, Kary Crespo, ha referit l’absència d’incidències i assenyalat que, des del passat agost, l’Ajuntament de Novelda ha treballat, a través de les brigades d’Obres i Medi Ambient, en la posada al punt dels centres educatius, millorant l’accessibilitat en els col·legis on era deficient, com és el cas de Pare Dehon i Jesús Navarro, i atenent les demandes presentades, com el trasllat de mobiliari, la poda d’arbratge i la neteja general de les instal·lacions. A més ha confirmat que la policia ha estat present en tots els centres en horari d’entrada per a regular un accés segur i sense problemes.

Kary Crespo ha recordat també que l’últim consell escolar va aprovar com a dies no lectius locals per al curs acabat d’estrenar el 2 de novembre,el 7 de desembre i el 18 de març.

Category: EDUCACIÓ