Música en directe i una ruta nocturna guiada al Castell, activitats d’una nova edició de Mola la Mola

7 maig, 2019

La proposta cultural de la regidoria de Turisme Mola la Mola, que pretén posar en valor el recinte de la Mola a través d’activitats culturals, gastronòmiques i lúdiques, reserva un espai a les regidories de Festes, Educació i Cultura amb música en directe i una ruta guiada teatralizada pel recinte emmurallat de la Mola.

La regidoria d’Educació organitza per a la vesprada del divendres, 10 de maig, a partir de les 20:30h, un concert a càrrec d’una Big Band del Conservatori de Música Mestre Gomis que estarà acompanyada pel grup de ball de Manoli Lifante. Després de l’actuació musical es realitzarà una ruta guiada nocturna teatralizada al Castell de la Mola que, com comentava José Luis Pellín, tècnic de l’àrea, “és la primera vegada que es realitza i que cerca a través d’una visita didàctica del recinte convertir el Castell en un aula d’història”. La ruta requereix inscripció prèvia en bit.ly/rutanocturnalamola. A més, com en edicions anteriors, la Ludoteca Municipal tindrà el seu espai durant el dissabte i el diumenge “per a que els xiquets també puguen gaudir d’un esdeveniment que la regidoria de Turisme ha aconseguit consolidar en els últims anys” va afirmar Cari Crespo, regidora d’Educació.

Des de les regidories de Festes i Cultura s’han previst dues actuacions musicals que complementen l’oferta de la tercera edició de Mola la Mola. D’una banda la regidoria de Cultura participa amb una Party Rock Jam Session, el dissabte 11 a les 18:00h, per a commemorar el centenari de la col·locació de la primera pedra del Santuari, actuació en la qual participaran artistes locals, i el diumenge 12, amenitzant la desena edició de la Festa del Xanxullo, Festes patrocina una Gran Revetla a càrrec de la banda Blackout. Hortensia Pérez, regidora de l’àrea, es congratulava “per col·laborar en un esdeveniment tan interessant com a Mola la Mola, que ajuda a potenciar les nostres festes, la nostra cultura o la nostra educació”. En aquest sentit, des de la regidoria de Turisme, Francisco Sepulcre, agraïa la col·laboració de les diferents regidories en el desenvolupament  “d’una activitat que s’ha convertit en una tradició durant el mes de maig a Novelda, donant a conèixer a l’exterior un enclavament tan important com el de la Mola”.

Category: CULTURA I PATRIMONI, EDUCACIÓ, FESTES, TURISME