Mola La Mola” centra el focus turístic a l’entorn del Castell de la Mola

30 abril, 2019

El regidor de Turisme, Francisco Sepulcre, ha presentat la tercera edició de Mola La Mola, una àmplia programació d’activitats a l’entorn del Castell de la Mola que se celebraran el cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig “amb l’objectiu de donar a conèixer el paratge més emblemàtic i turístic que tenim en la ciutat”.
La gran acceptació que van tenir les dues propostes anteriors ha fet que l’aposta des de la Regidoria de Turisme siga més decidida i ha ampliat els dies de l’edició d’enguany que, a més, serà una “triple celebració”, va apuntar Sepulcre, ja que enguany coincideixen els aniversaris del centenari de la col·locació de la primera pedra de la construcció del Santuari de Santa Mª Magdalena, el cinquantenari de l’inici de les festes de Moros i Cristians en la localitat i la desena edició de la Festa del Xanxullo. Per a Francisco Sepulcre, “aquest Mola La Mola serà una gran festa d’aniversari per a aquests tres aniversaris i per a posar en valor, més si cap, el paratge de la Mola”.
Mola La Mola proposa un cap de setmana en el qual l’entorn del Castell de la Mola servisca de punt de trobada amb activitats de tot tipus des del matí a la nit, un complet programa “molt musical”, segons va assenyalar el regidor de Turisme, “en el qual destaca un gran concert amb l’actuació de vint veus” i que es completarà amb rutes guiades, senderisme, activitats infantils i juvenils i animació.
A més, en aquesta tercera edició es posarà de nou a la disposició de la ciutadania un autobús gratuït per a la jornada del diumenge. Aquest servei comptarà amb parades en la plaça Santa Teresa Jornet, el Manila, la rotonda Juan XXIII i Plaça de Santa Maria Magdalena, des de les 11:00h i fins a les 12:30h, cada mitja hora, per a l’anada, i des de les 14:00h i fins a les 15:30h per a la volta.

Category: TURISME