L’Escola Infantil Municipal obri el període de matriculació

11 abril, 2019

L’Escola Infantil Municipal Ramona Simón obri el termini de matriculació per al curs 2019-20, dirigit a xiquets nascuts durant 2018, el pròxim 2 de maig. Prèviament el centre ha celebrat una jornada de portes obertes per a donar a conèixer les instal·lacions als interessats.

Del 2 al 10 de maig tenen de termini els nascuts l’any 2018 per a sol·licitar plaça en el pròxim curs en l’Escola Infantil Municipal Ramona Simón, un període de matriculació que, segons va explicar la regidora d’Educació, Cari Crespo, enguany es tornarà a realitzarà en dues fases, “ja que Conselleria es fa càrrec de les aules de 2 a 3 anys i, per tant, s’obrirà el termini de matriculació en aqueixa aula al mateix temps que les dels col·legis Gómez-Navarro i Alfonso X el Savi”.

El termini de formalització de la matrícula per als nascuts en 2018 que hagen sigut seleccionats, serà del 27 al 31 de maig, mentre que la primera fase de matriculació en l’Escola Infantil per als nascuts en 2017 s’obri el 9 de maig amb la presentació en els centres de les sol·licituds i preferències. Paqui Gisbert, directora de l’Escola Infantil Municipal, assenyalava, durant la jornada de portes obertes, que “tota la informació del procés de matriculació i de baremació està exposat en el tauler d’anuncis del centre, en el web de l’Ajuntament i la donem de forma física a tots els pares que passen pel centre”, al mateix temps que recordava que per al pròxim curs els nascuts en 2017, de 2 a 3 anys, el centre comptarà amb 14 vacants, mentre que per als nascuts en 2018, d’1 a 2 anys, les places disponibles són 26.

Category: EDUCACIÓ