L’Edat Mitjana en les activitats infantils de Mola la Mola 2

16 maig, 2018

El públic infantil té també el seu espai en l’esdeveniment Mola la Mola 2, que omplirà d’activitat l’entorn de la Mola el cap de setmana vinent.

Francisco Sepulcre, regidor de Turisme, va anunciar la programació que Turisme, en col·laboració amb la resta de departaments municipals i altres col·laboradors, ha preparat per als xiquets “perquè l’objectiu de Mola la Mola és que tot el públic, adults, joves i xiquets, tinga el seu espai en La Mola aquest cap de setmana”. Sepulcre va recordar que la temàtica d’aquesta edició és l’Edat Mitjana, per la qual cosa durant el dissabte i el diumenge hi haurà recreacions de l’època en diferents zones del recinte emmurallat en el qual també hi haurà exposició d’armes i tir amb arc. Precisament, l’Edat Mitjana serà també l’eix de la proposta infantil i juvenil del Consell de la Joventut, que durant la vesprada del diumenge organitzarà tornejos de Soft Combat, jocs de taula alternatius i tallers.

La iniciativa de l’empresa adjudicatària del Ecoalbergue La Mola i el bar-restaurant La Mola, Silvoturismo Mediterrani, és un taller d’elaboració de disfresses amb materials reciclats que, amb el titule La Reconquesta de la Mola, “es realitzarà el dissabte de forma continuada en horari de matí i permetrà als xiquets plasmar una època que forma part de la nostra tradició festera de Moros i Cristians”, va assenyalar Natalia Castaño, coordinadora d’activitats de Silvoturismo Mediterrani.

A més, la Ludoteca Infantil es desplaça fins al recinte del Santuari per a oferir allí els seus serveis, “una proposta d’interacció familiar basada en el joc i tallers com a il·lustració o màscares”, va apuntar José Luis Pellín, responsable de la Xarxa de Biblioteques Municipals, qui va recordar que el personal del Museu Històric Artístic de la Ciutat de Novelda guiarà la visita al Castell el dissabte, a les 12:30 hores.

Category: EDUCACIÓ