La Regidoria de Joventut organitza les “Setmanes d’Oci i Temps Lliure”

7 Juny, 2018

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb l’associació Culturesport, ha organitzat les Setmanes d’Oci i Temps Lliure, un campus d’estiu dirigit a xiquets amb edats compreses entre els quatre i els catorze anys.

Les instal·lacions del Casal de la Joventut tornaran a acollir les activitats de les tres setmanes programades, del 25 de juny al 13 de juliol, en horari de 9:00h a 13:00h (la primera setmana del 25 al 29 de juny, la segona del 2 al 6 i la tercera del 9 al 13 de juliol). Durant les tres setmanes de duració del campus els xiquets disfrutaran d’una divertida rutina d’activitats com a jocs d’aigua, manualitats, tallers de pintura, activitats musicals o jocs populars. El regidor de Joventut, Jordi Miralles , va aprofitar per a recordar que “esta activitat permetrà desenrotllar les pràctiques als jóvens que estiguen realitzant el curs de Monitor d’Oci i Temps Lliure, organitzat per les localitats de la comarca del Mig i Alt Vinalopó”.

Fins al 21 de juny estarà obert el termini d’inscripció en el Casal de la Joventut, una formalització que es podrà realitzar per a l’activitat completa per 90 euros o 35 euros per una setmana i 65 per dos setmanes. L’organització ha convocat una reunió informativa el dia 13 de juny a les 18:00h en el propi Casal per a aclarir qualsevol dubte als pares interessats.

Category: JOVENTUT