La Policia Local deté a un home per violència de gènere contra la seua filla

12 abril, 2018

Dues patrulles de la Policia Local de Novelda van col·laborar ahir amb la Guàrdia Civil en la detenció per violència de gènere d’un individu que va mostrar gran resistència i violència a l’acció de les forces de seguretat.

Els fets van ocórrer al voltant de les tres de la vesprada i, després de rebre una sol·licitud de col·laboració per part de la Guàrdia Civil, efectius de la Policia Local van comprovar que es tractava d’un cas de violència d’un pare a la seua filla, a la qual presumptament pressionava perquè no denunciara cap fet, i van intentar separar-los amb l’objectiu de traslladar a la menor al Servei d’Urgències.

La ràpida intervenció dels agents va atallar una difícil situació ja que el presumpte maltractador va agredir als agents i va intentar agafar l’arma reglamentària a un d’ells en un fort forcejament. Finalment, la menor va ser traslladada al Servei d’Urgències en un vehicle camuflat i l’individu, que compta amb nombrosos antecedents penals, va ser detingut i reclòs en les dependències del Dipòsit Judicial de Detinguts de la Policia Local de Novelda.

Category: SEGURETAT CIUTADANA