La música, el cinema i la fotografia, protagonistes de la programació cultural de Novelda

21 novembre, 2018

Els actes en honor a Santa Cecilia, patrona de la música, i la presència a Novelda de la prestigiosa fotògrafa catalana Lídia Vives centren la programació que la Regidoria de Cultura i Patrimoni ha organitzat per als pròxims dies.

La proposta cultural per al cap de setmana fa coincidir en la vesprada del divendres, 23 de novembre, una sessió de cinema en el Club Dehon amb la pel·lícula titulada Una vesprada per a la ira, inclosa en el cicle de cinema sobre el trhiller espanyol contemporani, i la conferència titulada De la Pintura a la Fotografia que Lídia Vives oferirà en el Centre Cultural Gómez-Tortosa. El regidor de Cultura, Rafa Sáez, va anunciar les activitats i va presentar a Lídia Vives, una fotògrafa especialitzada en moda i grups musicals “coneguda a Novelda per ser l’autora de les imatges sobre tatuatges publicades en l’edició 2018 de la revista de festes Betania”. Sáez va destacar la brillant trajectòria professional d’una “artista influent” que, a través d’un estil pictòric i un ambient oníric, “força a l’espectador a endinsar-se en la història de la fotografia per a poder interpretar-les i extraure el millor d’elles”.

Un taller sobre el “Cercle Enso”, un símbol amb diferents interpretacions, és una de les propostes per a la vesprada del dissabte, 24 de novembre, dia en el qual la Unió Musical L’Artística de Novelda festeja a la seua patrona, Santa Cecilia, amb un concert en el Centre Cívic i Social. La música tanca també la setmana amb l’actuació de la Societat Musical i Cultural Virgen de las Nieves de Aspe que, amb el títol “D’Asp a Novelda”, protagonitzarà un espectacle el diumenge, dia 25, a les 18:30 h en el Centre Cívic i Social. En el concert, que dirigirà Antonio Espín, actuarà la mezzosoprano Concha Marcos León.

Category: CULTURA I PATRIMONI