La Glorieta acull el VI Concurs de Tast de Raïm de Taula

5 novembre, 2018

La Glorieta acollirà el dissabte 10 de novembre a les 12:30h, en el marc de la VI Fira del Raïm, una nova edició del Concurs de Tast de Raïm de Taula El Raïm d’Or, organitzada per la Regidoria de Desenvolupament, a través de l’àrea d’Agricultura.

Aquesta nova edició del concurs, que com indicava Francisco Sepulcre, regidor de Desenvolupament, “busca promocionar i donar a conèixer en un ambient lúdic un dels productes més emblemàtics de la nostra localitat”, està patrocinat pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Raïm de Taula Embossada Vinalopó i Fitonovel.

Els agricultors que desitgen participar podran inscriure’s en l’Agència de Desenvolupament Local, en el Centre Cutural Gómez Tortosa, fins a les 13:00h del 9 de novembre. Els participants hauran d’aportar 2 quilos de raïm de la varietat Aledo, que seran retirats del cep per membres de l’organització hores abans de l’inici del tast. El jurat, integrat per un membre de l’Ajuntament de Novelda i representants de col·lectius i empreses destinades a la comercialització de raïm de taula, hostaleria i consumidors finals, valorarà, segons explicava José Enrique Sánchez, membre del Consell Regulador de la Denominació d’Origen, “la imatge, textura i sabor, la qual cosa es veu, assaboreix i se sent, gaudint del producte que es menja”.

El guanyador del concurs rebrà un premi de 100 euros, patrocinats pel Consell Regulador de la DO Raïm de Taula Vinalopó, amb trofeu i diploma, mentre que el segon i tercer premi, patrocinats per Fitonovel, tindran trofeu i diploma.

Category: AGRICULTURA, DESENVOLUPAMENT