Joventut presenta els Cursos i Tallers de tardor

7 setembre, 2018

La regidoria de Joventut ha presentat la programació de Cursos i Tallers de tardor que suma, als tradicionals de ioga, palissa, dansa moderna, percussió, pilates o pintura, la novetat per a este trimestre d’un taller de teatre.

Amb preus que oscil·len entre un i dos euros per sessió, es pot realitzar la inscripció de forma presencial, des del dijous 6 de setembre, en el Casal de la Joventut.

Durant les pròximes setmanes les instal·lacions del Casal acolliran una variada programació de cursos i tallers dirigits a xiquets i jóvens, entre els que es troben els dedicats a dibuix i pintura, ioga, guitarra, percussió o dansa moderna.

Des de la Regidoria de Joventut, el seu responsable, Jordi Miralles, agraïa la col·laboració del Consell de la Joventut i de l’Associació Sociocultural Vital5, per la seua ajuda en l’organització d’estes activitats, i animava als jóvens de Novelda a “participar activament en estos cursos i tallers, presentar noves propostes que amplien l’oferta i fer ús de les instal·lacions del Casal”.

Category: JOVENTUT