III Carrera Solidària “Jo done vida”

13 març, 2018


El proper 1 de maig se celebrarà la tercera carrera solidària organitzada per l’Obra Social Cableworld amb el lema “Jo done vida”. Igual que en edicions anteriors, la cursa es disputarà sobre les distàncies de 5 quilòmetres o 10 quilòmetres. L’eixida es donarà a les deu del matí. També hi haurà una marxa solidària que començarà a les dotze del migdia. Les línies d’eixida i meta, tant per a les carreres com per a la marxa, s’ubicaran en el Barri de la Creu coincidint amb les festes del barri.

Les inscripcions per a la carrera ja es poden cursar online a través de l’enllaç http://www.chiplevante.net/2018DONOVIDA/, mentres que per a la marxa a peu és necessari personar-se a les oficines de Cableworld. Per 5 euros es podrà arreplegar el dorsal, i d’altra banda cap la possibilitat d’adquirir una camiseta i una motxilla commemoratives per tan sols 2 euros més. Qui ho desitge també pot col·laborar en aquest esdeveniment solidari com a voluntari enviant un correu electrònic a l’adreça obrasocial@cableworld.es

El recorregut serà totalment urbà i discorrerà pels carrers més representatius de Novelda. Hi haurà un punt d’avituallament per als corredors, dos escenaris amb música en directe en la Glorieta i línia de meta, animació durant tot el recorregut però sobretot, solidaritat. La recaptació íntegra es destinarà a la investigació de tractaments per a càncer infantil a través de la Fundació Alba Pérez.

Category: ESPORTS, SOLIDARITAT