Festes valora positivament les novetats en els actes de les festes nadalenques

11 gener, 2019

La regidora de Festes, Hortensia Pérez, ha valorat positivament el desenvolupament i novetats realitzades en la programació nadalenca d’enguany.

La responsable de Festes ha destacat la “gran” participació en les diferents propostes i posava l’accent en l’èxit de les novetats introduïdes en el programa d’enguany amb l’arribada del Pare Noel el dia 24, la festa musical en la Plaça Vella el dia de Nit de Cap d’Any i els canvis en matèria de seguretat i formació realitzats en la Cavalcada de Reis, canvis que, en paraules de la responsable de l’àrea, “han sigut un èxit i espere que tinguen continuïtat en pròxims anys”.

Hortensia Pérez aprofitava l’ocasió per a agrair la participació i col·laboració d’associacions, forces de seguretat, Junta Central de Moros i Cristians, Comissió de Festes, empreses i particulars “per aconseguir unes grans festes nadalenques”.

En la mateixa línia positiva s’ha manifestat el Comissari de la Policia Local, Juan Carlos Escolano, que ha assenyalat que la bona coordinació ha permès “cobrir tots els actes sense cap incident significatiu”. A més indicava que l’augment de patrulles de seguretat, intensificant la vigilància en zones rurals, els controls de tràfic que han facilitat el trànsit i l’establiment de novetats en els plans d’emergència, amb la col·locació d’objectes físics que impediren l’accés de vehicles a la cavalcada i altres activitats en les quals es congregava nombrós públic han aconseguit que les festes hagen transcorregut “sense incidents ressenyables”.

Category: FESTES, SEGURETAT CIUTADANA