Festes i Seguretat Ciutadana valoren positivament la festes

28 juliol, 2017

IMG_8349

 

La regidoria de Festes ha valorat positivament el resultat de les Festes Patronals i de Moros i Cristians, durant les quals no s’han produït incidents destacables i s’ha registrat una alta participació i bona coordinació.

La regidora de Festes, Hortensia Pérez, ha realitzat una valoració positiva de les mateixes gràcies a la “bona coordinació entre totes les regidories participants i la compenetració amb al Junta Central de la Federació de Comparses” el que ha permés que tots els actes es desenrotllaren amb normalitat i amb una “important afluència de públic”. Pérez, que hi ha assenyalat que “tot es pot millorar”, mostrava la seua satisfacció per haver aconseguit dinamitzar el centre de la ciutat amb la realització d’actuacions i activitats en diferents punts, una línia en què continuarà treballant de cara a l’any que ve.

En la mateixa línia positiva s’ha manifestat l’Inspector de la Policia Local José Francisco Dómenech, que ha destacat que la bona coordinació ha permés “cobrir tots els actes sense problemes i sense que s’hagen produït incidents destacables”. No obstant Doménech hi ha assenyalat l’increment registrat en les denúncies presentades pels veïns com a conseqüència de les molèsties generades pels més de 90 casernes disseminades pel nucli urbà, un assumpte que haurà d’abordar-se en una pròxima reunió d’anàlisi, així com un augment en el consum d’alcohol.

Category: FESTES, SEGURETAT CIUTADANA