Festes considera un “èxit” els canvis realitzats en els actes de Nadal

12 gener, 2018


La regidora de Festes, Hortensia Pérez, ha valorat molt positivament el desenvolupament de la programació nadalenca en la nostra ciutat que, va assenyalar, “ha introduït canvis significatius”.

La responsable de Festes ha destacat la participació de la ciutadania en les diferents propostes que, com en el cas de la visita del Patge Real als barris novelders, pretenien “dinamitzar la ciutat en diferents zones i generalitzar l’ambient festiu”. A més d’aquesta visita als barris, Hortensia Pérez ha qualificat com “un encert” les activitats infantils desenvolupades en la Plaça Vella els dies 3 i 4 de gener, “amb berenar, propostes lúdiques i culturals i una major dinamització en el lliurament de les cartes al Patge Real” i ha fet un esment especial a la Cavalcada dels Reis Mags que enguany estrenava recorregut pel carrer Desemparats i incorporava la venda solidària de localitats per a contemplar-la. “La gran aposta que ha suposat enguany el nou itinerari i la venda de cadires a benefici d’una associació ha sigut acceptada de grat per la població, que ens ha fet arribar la seua satisfacció pel resultat”, va declarar Pérez.

Hortensia Pérez ha agraït a tots els participants la seua col·laboració i ha manifestat la intenció del seu departament de “continuar treballant en la mateixa línia durant les pròximes festes” en les quals, va anunciar, “es pretén potenciar la celebració del Nadal i la Nit de Cap d’Any”. Precisament, respecte a l’incident viscut en la nit de Cap d’Any, en la qual no van sonar totes les campanadas, la responsable de l’àrea va assegurar que “personalment no hi ha cap problema amb la Policia Local i les errades que s’hagueren pogut cometre s’esmenaran en pròximes edicions”.

Category: FESTES