Èxit de participació en una nova edició d’Art al Carrer

15 abril, 2019

El Parc de l’Artística va acollir una nova edició d’Art al Carrer, una trobada cultural en la qual es van donar cita artistes locals i provincials per a donar a conèixer el seu treball i exposar les seues obres.

L’activitat, organitzada per la regidoria de Cultura, va reunir a artistes relacionats amb la pintura, escultura, el disseny, la fotografia, l’escriptura o el dibuix, que van poder mostrar els seus projectes artístics i acostar-se al nombrós públic que es va congregar en el Parc de l’Artística.

Durant el matí el grup musical Shag Sharks, acompanyat pel grup de ball The Next Swing Danse Studio, van amenitzar la jornada amb música swing i ball Lindy Hop.

Rafa Sáez, regidor de Cultura i Patrimoni, es mostrava satisfet per l’èxit d’una proposta que en aquesta edició ha ampliat la participació d’artistes “aconseguint que el Parc de l’Artística es convertisca en centre de vida cultural” i afirmava que “aconseguir que un diumenge en el qual es desenvolupen més activitats en la ciutat estiga el parc ple d’artistes i públic, dóna caché a Novelda i recompensa el treball realitzat des de l’àrea de Cultura”.

Category: CULTURA I PATRIMONI