Esports i jocs infantils dins del Programa de Festes

9 juliol, 2018

L’esport serà el protagonista de les activitats incloses en el programa de festes dimecres que ve 11 de juliol. Des de les 18:30h el carrer d’accés al CEIP Sánchez Barnús i el Poliesportiu Municipal acolliran jocs infantils com a bàsquet, atletisme, futbol, tenis, muntanyisme, escacs i el parc Infantil de Tràfic.

Hortènsia Pérez, regidora de Festes, anunciava que “és una activitat inclosa en el Programa de Festes que s’ha convertit en tradicional i que busca fomentar la convivència i l’esport entre la gent jove” i agraïa la col·laboració de tots els clubs esportius i entitats de la localitat que han fet possible la realització d’esta jornada.

José María García, membre de l’organització, explicava que “el canvi d’ubicació de la Glorieta al Poliesportiu és merament pràctic, per a centralitzar tota l’activitat i que els clubs puguen treballar on habitualment ho fan tot l’any” i animava a xiquets i pares “a acostar-se eixa vesprada i disfrutar de l’ambient esportiu que any rere any es viu en esta activitat”.

Category: ESPORTS, FESTES