El programa Comença a Exportar, a Novelda

18 juny, 2018

L’Agència de Desenvolupament Local s’ha unit a la Cambra de comerç d’Alacant, a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i a ICEX Espanya Exportació i Inversions per a engegar a Novelda el programa Comença a Exportar, una iniciativa de formació i suport a les empreses en matèria d’internacionalització.

L’alcalde, Armando Esteve, va agrair als organitzadors l’elecció de Novelda per a la realització dels cursos que, va assenyalar, “reforcen l’esperit comercial de Novelda, que té unes característiques, pel teixit empresarial de la població, d’aposta sempre per l’exportació, per obrir-se al món”. A més, Esteve va voler agrair també tant a l’Agència de Desenvolupament Local com a la patronal dels tres pilars econòmics locals, marbre, raïm i espècies, la seua col·laboració en el programa Comença a Exportar i va animar a novelders i empresaris de la comarca a participar en ell.

La proposta Comença a Exportar proposa a Novelda tres mòduls formatius en els quals, tal com va avançar el Cap de l’Àrea Internacional de la Cambra de comerç d’Alacant, Luis Ferrero, “s’informarà sobre els programes de suport i assessorament de les diferents institucions i s’exposaran les bases de la internacionalització”. Repartides en sessions de quatre hores cadascuna, les jornades formatives es desenvoluparan en el Casal de la Joventut els dies 21, 27 i 29 de juny i tractaran, respectivament, els temes de la internacionalització de l’empresa, els mitjans de pagament i documentació en comerç exterior i el pla de màrqueting i màrqueting digital per a la internacionalització. Els interessats a participar en els cursos, que poden realitzar-se de forma independent, poden sol·licitar més informació en l’Agència de Desenvolupament Local de Novelda o en la pàgina web de la Cambra de comerç www.camaralicante.com

Category: COMERÇ, DESENVOLUPAMENT, INDÚSTRIA