El Parc de l’Oest acull l’esdeveniment Novelda Survival Zombie

8 octubre, 2018
La regidoria de Joventut, en col·laboració amb el Centre d’Oci Amorrop i l’Associació I qui ens mana fer teatre, organitzen dissabte que ve 13 d’octubre, en el Parc de l’Oest, l’activitat Novelda Survival Zombie.

L’esdeveniment, dirigit a joves a partir de 14 anys (els menors de 16 anys hauran d’aportar autorització parental) es desenvoluparà des de les 22:00h del dissabte fins a les 02:00h de la matinada del diumenge, i tindrà un preu de 5 euros. Les inscripcions, obertes fins al divendres 12 d’octubre a les 22:00h en el Casal de Joventut, inclouen unes bases d’obligat compliment per al desenvolupament de l’activitat.

Des de la regidoria de Joventut, Jordi Miralles, convidava a la joventut de Novelda “a participar en una activitat nova i divertida”. Fran Tomás, membre de l’organització, animava a la gent a participar en un esdeveniment divertit, amb molta tensió i sense cap risc, que convertirà el Parc de l’Oest en un joc de pistes que demostrarà l’habilitat dels participants per a escapar dels zombies”.

Category: JOVENTUT