El Casal de la Joventut acull les “Setmanes d’Oci i Temps Lliure”

17 maig, 2017

IMG_5846
La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb Culturesport, ha organitzat les Setmanes d’Oci i Temps Lliure, un campus d’estiu dirigit a xiquets amb edats compreses entre els quatre i els quinze anys.

Les instal·lacions del Casal de la Joventut tornaran a acollir les activitats de les tres setmanes programades, del 22 de juny al 14 de juliol, en horari de 9 a 13 h (la primera setmana del 22 al 30, la segona del 3 al 7 i la tercera del 10 al 14). Durant les tres setmanes de duració del campus els xiquets disfrutaran d’una divertida rutina d’activitats com a jocs d’aigua, manualitats, excursions, globoflexia, contes motors o pintura de cares. El regidor de Joventut, Jordi Miralles , va recordar que “aquesta activitat permetrà desenvolupar les pràctiques als jóvens que estiguen realitzant el curs de Monitor d’Oci i Temps Lliure, organitzat per les localitats de la comarca del Vinalopó Mitjà”.

Fins al 14 de juny estarà obert el termini d’inscripció en el Casal de la Joventut, una formalització que es podrà realitzar per a l’activitat completa (100 euros) o per setmanes (50 euros les primera setmana i 36 per a la segona o tercera). L’organització ha convocat una reunió informativa el dia 5 de juny a les 18 h en el mateix Casal per a aclarir qualsevol dubte als pares interessats.

Category: JOVENTUT