El Casal de la Joventut acollirà la xarrada “Canvis Normatius en Protecció de Dades”

6 abril, 2018

La Regidoria de Desenrotllament Local, a través de l’ADL organitza la xarrada “Canvis Normatius en Protecció de Dades”, dirigida a pimes, autònoms i grans empreses, que hauran d’adaptar-se al nou “Reglament General de Protecció de Dades” (RGPD) en vigor el 25 de maig. La nova normativa, emesa des del govern europeu, ve a modificar l’anterior reglamentació, obsoleta per la ràpida evolució tecnològica dels últims anys.

La conferència es desenrotllarà en el Casal de la Joventut dimarts que ve 24 d’abril de 15:00h a 17:00h, impartida pel consultor Joaquín Carmona Santo, serà gratuïta i precisa d’inscripció en l’Agència de Desenrotllament Local de Novelda, Carrer Nombre més gran 6, afic@novelda.Net, telèfon 965603725 o en www.facebook.com/adlnovelda.

Desde la Regidoria de Desenrotllament, Francisco Sepulcre, es felicitava per poder comptar amb una xarrada molt demandada amb la que “pretenem ajudar els empresaris i autònoms perquè s’adeqüen a la nova legislació que hauran de complir en poques dates”.

Per la seua banda Joaquín Carmona Santo, ponent de la xarrada, insistia en la importància de formar-se en la nova legislació, “un ordenament que se centra en protecció de dades a nivell informàtic, fent especial menció dels encarregats del tractament de dades, amb una responsabilitat proactiva i preventiva per part de l’empresa”.

Category: DESENVOLUPAMENT