Educació i Major inverteixen tretze mil euros en actuacions de millora

23 gener, 2018

Les regidories d’Educació i del Major han invertit un total de 13.000 euros en diferents actuacions de reparació i adecentament d’instal·lacions.

Kary Crespo, responsable de les dues regidories, va explicar que la modificació de crèdits aprovada en sessió plenària en el mes d’octubre ha permés disposar de 5.500 euros per a Educació i 7.500 euros per al Major, “que s’han repartit entre tots els centres després de conéixer les necessitats urgents de cadascun d’ells”. Així, en l’àrea d’Educació s’ha realitzat una intervenció general en totes les instal·lacions amb la pintura de les portes exteriors i alguns corredors i, a més, entre altres, s’ha col·laborat en els Horts Escolars del Sánchez Albornoz i Jesús Navarro, en el qual també s’ha reformat una rampa d’accessibilitat en la zona d’Infantil. Crespo va afegir que a la façana del Conservatori Professional de Música Mestre Gomis s’ha col·locat una placa identificativa ja que, “a pesar dels anys que porta en funcionament, no tenia ni un trist cartell que permetera localitzar-lo” i va anunciar que per al col·legi Alfons X el Savi, en el qual no s’ha actuat encara, s’ha realitzat una retenció de crèdit “per a escometre una reforma en el pati interior i porta exterior per valor de 2.900 euros”.

Quant a l’àrea del Major, la inversió s’ha destinat a arreglar els desperfectes ocasionats per la pluja en el sostre del Centre Cívic i Social i a reparar les goteres del Centre de la Tercera Edat Francisco Alted Palomares, dos dels edificis que alberguen la seu i les activitats de les associacions de majors.

Category: EDUCACIÓ, MAJOR