Dispositiu especial en el cementeri per la festivitat de Tots els Santos

30 octubre, 2018

L’Ajuntament de Novelda ha engegat el dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots els Santos davant l’afluència massiva de ciutadans al camposanto. La capella del cementeri acollirà el dijous, 1 de novembre, una missa de difunts a les 13,00 hores i durant aquests dies  no es tancaran a mig dia les instal·lacions, facilitant així l’accés amb un horari ininterromput des de les 08:00 a les 18:00 hores.

En l’últimes setmanes  les brigades municipals han actuat en el camposanto, amb l’esbrosse de zones no pavimentades, neteja de jardins, tractaments fitosanitaris i poda de l’arbrat amb l’objectiu de millorar la imatge general del cementeri per a rebre a les milers de persones que ho visitaran. A més, com indicava el responsable de Qualitat Mediambiental, Francisco Cantos, s’ha incrementat el nombre de contenidors de residus sòlids i, com és habitual, s’ha ampliat la zona d’estacionament de vehicles entorn del cementeri.

Regulació del tràfic 

Quant a la regulació i ordenació  del tràfic, la Policia Local mantindrà un dispositiu especial en la zona  per a facilitar l’accés als ciutadans i proporcionar-los seguretat, amb la presència permanent d’entre dos i quatre agents, que s’incrementaran fins a sis el mateix dia de Tots els Santos quan es preveé una assistència massiva de públic.

Des de la Policia Local, que aquests dies explicarà també amb la col·laboració de Protecció Civil en la regulació d’aparcament i  accés per als vianants mentre que Cruz Roja  estarà present per a cobrir cuaquier eventualitat que poguera produir-se, l’intendent Rafael Sarrió recomanava a els qui acudisquen al Cementeri Municipal que  utilitzen les zones d’estacionament habilitades, així com els passos de vianants senyalitzats, s’atenguen les indicacions policials i s’extremen les mesures de precaució en l’encreuament de la  carretera, que registra una elevada densitat de tràfic pesat.

Category: CIUTAT, SEGURETAT CIUTADANA