Carrera del Pavo 2018 – VII Milla de Nadal

24 desembre, 2018

El dissabte 29 de desembre se celebrarà una nova edició de la popular Carrera del Pavo – VII Milla de Nadal. La prova està organitzada conjuntament per les regidories d’Esports i Festes, i el Club Atlètic Novelda Carmencita que s’encarregarà del control de carrera.

Jordi Miralles, responsable de l’àrea d’Esports, avançava que “enguany regalarem una ampolla de raïm i una bosseta amb dotze raïms als participants amb la finalitat que s’emporten un record de Novelda“.

A les cinc de la vesprada prendran l’eixida els més xicotets, categoria sub-8, i els seguiran la resta de categories fins a sub-18. Quan concloguen aquestes carreres, es lliuraran els trofeus als guanyadors. Després serà quan comence la Carrera del Pavo per a les categories sènior i veterans.

El president del Club Atlètic Novelda Carmencita, Fulgencio Munuera, va recordar que “las inscripcions són gratuïtes i el recorregut serà el de sempre“: Glorieta, Joan d’Àustria, Emilio Castelar, Sant Josep, Jorge Juan, Plaça Vella, Major, Daoiz i Velarde, Alacant, Santa Agnés i Glorieta. Els xicotets únicament correran al voltant de la Glorieta.

Category: ESPORTS, FESTES