Autobús gratuït per a la proposta “Mola la Mola”

18 maig, 2017

bus

La Regidoria de Turisme ha preparat, amb el patrocini de Fundación Levantina, un servei d’autobús gratuït que facilitarà l’accés dels ciutadans a la Mola, on se celebrarà el proper cap de setmana la proposta “Mola la Mola”.

L’autobús, amb recorregut d’anada i tornada des del nucli urbà a la Mola, estarà en funcionament el diumenge, 21 de maig, amb eixides des de la Plaça de Santa Teresa Jornet a les 10, 10.30 i 11 h, realitzant parades a l’avinguda de la Constitució, Joan XXIII i Plaça de Santa Mª Magdalena. L’horari de retorn des de la Mola a Novelda serà a les 14, 14.30 i 15 h. El regidor de Turisme, Francisco Sepulcre, va agrair a Fundación Levantina l’ajuda per a oferir el servei d’autobús “que permetrà que molts ciutadans puguen accedir a les múltiples activitats de la programació”. A més, va reiterar l’agraïment a les diferents associacions i col·lectius “que estan treballant amb molta il·lusió per a fer d’aquesta iniciativa un gran esdeveniment”.

“Mola la Mola” pretén convertir l’enclavament turístic de la Mola en un punt de trobada lúdic, esportiu i cultural per a novelders i visitants, per la qual cosa durant el dissabte i el diumenge es desplegarà un variat programa d’activitats entre les quals s’inclou la IX Fira del Xanxullo, una festa solidària amb el típic aperitiu novelder com a protagonista.  Als nombrosos actes presentats dies arrere, se sumen ara les participacions de les associacions Terres del Vinalopó, Vital 5, Ruta del Vi d’Alacant i la Casa-Museu Modernista amb contacontes, ball i pilates, degustació de vins i visites guiades a la Casa-Museu, respectivament.

Category: TURISME