Arranca la XI ruta “De tapes per Novelda”

8 febrer, 2018

 

La Regidoria de Turisme organitza una nova edició de “De tapes per Novelda”, una ruta de tapes en establiments locals que es desenvoluparà del 22 de febrer a l’11 de març.

La també coneguda com a Ruta de les Espècies “perquè aquests ingredients són els que diferencien a Novelda de rutes d’altres localitats”, com assenyalava el regidor de Turisme, Francisco Sepulcre, tindrà enguany la participació de 12 locals que oferiran tapes gurmet al preu d’1,5 euros. A més, la iniciativa es completa amb sortejos de bons de 15 euros canviables en els establiments participants, lots de productes de la marca Carmencita i una visita, amb tast inclòs, al celler Heretat de Cesília.

Per a poder prendre part dels sortejos, per cada consumició els establiments participants (Casa l’Art, D-Cano, Daikiri, El Bocaíto, El Hormiguero, El Patio de Jonás, La Mola, Moka, Paladar Escalante, Panach, Pulperia Compostela i Soca Vella) entregaran un adhesiu que s’haurà de col·locar-se sobre la imatge de la tapa corresponent, en els fullets que es facilitaran a aquest efecte, i en la qual els clients també podran valorar tant la tapa degustada com el servei rebut. Una vegada completat el fullet, amb almenys set adhesius, podrà presentar-se fins al 12 de març en l’oficina de Turisme on, posteriorment, es realitzarà el sorteig i es triarà la tapa guanyadora.

El regidor de Turisme ha animat els ciutadans a participar en una proposta “que contribueix a posar en valor la nostra cuina i les qualitats dels establiments participants”.

Category: TURISME