Agenda cultural del cap de setmana a Novelda

19 maig, 2017

FINDE-DESTACADO-2015-300x223

Divendres 19 de maig

A les 18:00h., i també a les 20:30h., en l’Auditori del Centre Cívic i Social, els alumnes de 4t de Secundària del col·legi Oratori Festiu tornen a representar el musical “Vivim sempre junts”, basat en la música de Mecano.

A les 20:00h., en el Centre Cultural Gómez Tortosa, s’inagura l’exposició de fotografia, il·lustració i collage del Grup Fusió.

A les 20:15h., en els Salons Parroquials de Sant Pere, se celebrarà l’acte d’entrega de Premis del XVIII  Concurs de Fotografia sobre la Setmana Santa Noveldera 2017 i sobre la Confraria de l’Eccehomo.

Dissabte 20 de  maig

Mola la Mola és una proposta multicultural que engloba diferents activitats com a actuacions musicals, exposició de tallers per al públic en general, les ambaixades de Moros i Cristians i també la Festa del Xanxullo, a més de moltes altres manifestacions artístiques i lúdiques a realitzar en l’entorn monumental del Castell de la Mola, el dissabte 20 i el diumenge 21. Consulta punxant ací la programació detallada i els horaris de l’autobús gratuït per a desplaçar-se des de Novelda a la Mola i tornada.

A les 19:00h., A Casa l’Art, es presenta una original obra artística titulada “Una NO exposició fotogràfica”, presentada per Álvaro Busquiel junt amb l’artista en moviment Diego Arconada.

A les 19:00h., en el cine Club Dehon, es projectarà la pel·lícula “Hasta que llegó su hora”, en versió original subtitulada, dins del cicle dedicat al seu director, Sergio Leone.

En la Casa Museu Modernista esta nit tindrà lloc una nova representació de l’activitat “Nits de Misteri”, amb la recreació històrica teatralitzada de “Els Convidats”, de la companyia Amorrop. La reserva ha de realitzar-se prèviament en bit.ly/losinvitados

FESTES del Barri de l’ESTACIÓ

El barri de l’Estació inicia, aquest dissabte 20 de maig, les seues Festes amb un concurs de Truites de creïlla i també de Faves bullides.

El diumenge 21 de maig, a les huit i mitja del matí començarà la Marxa Senderista. A les set i mitja de la vesprada unes Cercaviles Musicals recorreran el barri i a les huit de la vesprada se celebrarà un Concert amenitzat per la Banda Juvenil de la Unió Musical L’Artística

RECORDA que…

Fins al dia 20 de maig, en la sala d’exposicions del Mercat Municipal, es pot visitar  l’exposició “MercArt”, que arreplega obres de diferents estils i objectes relacionats amb el còmic.

Fins al dia 4 de juny romandrà oberta al públic, en el Centre Cultural Gómez Tortosa,  l’exposició de fotografia, il·lustració i collage del Grup Fusió.

Bon cap de setmana!

Category: Sin categoría