Activitats culturals entorn del Dia de la Dona

6 març, 2018

Les Regidories de Cultura i Normalització Lingüística, a través de l’Agència per a la Promoció del Valencià (aviva),  i la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó s’uneixen en l’organització de dues activitats culturals entorn del Dia de la Dona, el 8 de març, “i també entorn del valencià”, segons va assenyalar el regidor de Cultura i Normalització Lingüística, Rafa Sáez.

El dijous, 8 de març, a les 20:00h en el Centre Cultural Gómez-Tortosa, la professora de la Universitat d’Alacant, M.ª Ángels Francés, parlarà de Dones i Literatura. La imatge de la dona a través de les obres de la literatura occidental en un acte que, tal com va explicar la historiadora i membre de Terres del Vinalopó, Imma Garrigós, “plantejarà també un debat de tipus feminista, reivindicatiu”.

L’exposició Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps, que estarà oberta al públic en l’entrada del Centre Cultural Gómez-Tortosa del 20 al 30 de març, completa la col·laboració entre la Coordinadora per la Llengua i les Regidories de Cultura i Normalització Lingüística. Es tracta d’una mostra itinerant organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) en col·laboració amb la Generalitat Valenciana amb l’objectiu “de donar visibilitat a les dones escriptores al llarg de la Història que han sigut silenciades triplement: per ser dones, per ser escriptores i per escriure en valencià”.

Category: CULTURA I PATRIMONI, DONA, NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA